Welcome Guest Login or Signup
PROMOTE | PARTNERS | LIVE CHAT | LIVE RADIO| INSTANT MESSENGER | BOOKMARK
| LANGUAGE:

FORUM
New Posts | My Topics | Profile Forum | User Settings | Subscriptions
Post Reply
CHATTA A DI BIGGEST GARBAGE ARTIST
Total Views: 214 - Total Replies: 4
Nov 21 2008, 6:52 pm - By sea_monkey

Private Message

ANY DAY NAME DAY MI SEE CHATTA PON A STAGE A JAMAICA YA MI A BUSS HAR HEAD WID A RUM BOKKLE AND TRIMM OFF HAR STINKING DUTTY LOCKS. DEM CAUSE MAN FI GET BAN BECAUSE DEM NU HAVE NU TALENT. OLD DONE OUT DREAD GAL WAH LICE AH NAM OUT HAR BRAIN. WARRRRRRRRRRRR AH DI FLOP CHUNE OF DI YEAR. STR8 GARBAGE BIN
NU CHAT-------- NU PREEE
Nov 21 2008, 7:01 pm - Replied by: vybz-star

Private Message

Yow mi dupes who a chatta* mi neva even hear dat name but a war dem a pree? just tell mi meck wi kick it off and lyrical rain wet dem up***
Vybz to di star
Nov 21 2008, 10:23 pm - Replied by: KYATSHOTTA

Private Message

sekkle my yute!!! lmao!!!

"LIKE ANIMAL" wild with my ways and spontaneous lyrics
Nov 21 2008, 11:48 pm - Replied by: safira

Private Message

Seriously Seamonkey I know you are unhappy with what had happen but it was for the best. I know this also is a forum to speak your mind freely but please tone it a notch and look towards the positive.

Divine Royalty
Nov 22 2008, 11:28 pm - Replied by: rum_belly

Private Message

NO DISRESPECT TO JAHMYSPACE BUT IS DEM PEOPLE DEH WRITE ME FIRST. I NOT EVEN KNOW THEM. ALL I SAID IN THE BULLITIN IS THAT SEA MONKEY A FLOOD DI PLACE A MESSAGE AND THEM WRITE ME FI TECK MI ON. I HAVE TO LOAD DEM UP WID SOM ELONG KLAT CAUSE THEY DONT KNOW ME LIKE THAT. I DONT EVEN KNOW WHICH ENTRANCE THEY CAME THROUGH. YO SEA MONKEY AS MUCH AS U AN ME A WAR MI RATE U FI PUT THAT SHEGG UP ARTIST IN THE RUBISH BIN
I CHANGE MONEY SO MONEY CANT CHANGE ME
Post Reply

*** Jahmyspace.com ***